Popup Image

Galleri

Det här är ett av våra större tak jobb. det blev ett jobb som slutade med 45 st takbyten åt en bostadrättsförening i lindö. Det vi gjorde här var att riva dom gamla taken. Där efter satte vi en ny nock och takfotsplåt. Efter det lade vi ny takpapp och läktade upp taken och satte läktplåt. Vi rätade även upp dom tak som behövdes. Sedan blev det att lägga det nya teglet, som slutade med ett mycket bra och fint resultat på alla hus.

Här reste vi upp stor hall utanför vånga. Gick väldigt smidigt och blev ett riktigt fint resultat.

I centrala Söderköping fick vi i uppdrag att byta 2 st lertegeltak på 300 kvm styck. Det här är bilder från det första av dessa två vi gjorde.

De vi gjorde här var att riva bort det gamla materialet och lagade sedan dålig spånt. efter det bytta vi alla hängrännor med tillbehör. Efter det monterade vi nocken och lade den nya pappen och läkten. Sen var det bara att börja lägga på det nya lerteglet och montera alla snörasskydd och landgångar.

Det här var ett ladegårdstak som vi rev bort det gamla taket på och lade ny läkt och riktade upp taket eftersom det sviktade och lutade så mycket. Efter det monterade vi upp det nya plåt taket.

Det här var ett ladegårdstak som vi rev bort det gamla taket på och lade ny läkt och riktade upp taket eftersom det sviktade och lutade så mycket. Efter det monterade vi upp det nya plåt taket.

Här byggde vi ett inbyggt uterum ( inbyggt altan) som vi isolerade.

Takbyte på lindö i norrköping blev ett mycket fint resultat.

Här fick Ocab riva det gamla eternittaket, då bara takstolarna blev kvar. Därefter återställde vi taket till kundens önskemål, som blev mycket bra resultat.

Här är ett jobb vi gjorde på egnahemsgatan i hageby på en gammal k-märkt villa.

Det vi gjorde var att vi bytte allt golv, bjälklag och tog bort allt mögel i krypgrunden. Och instalerade en krypgrundsavfuktare.

Annat vi gjorde där var även att höja upp 2 st utbyggnader på huset, och göt en ny plattform till dom.

Vi bytte även en del av panelen. Eftersom panelen var så gammal gick den fasningen som var på panelen ej få tag på längre. Så då fick vi hyvla egen panel som var samma fasning på.

Här är ett av våra projekt vi gjorde i västra husby.

Här rev vi all den gamla panelen pga att det var huspock i huset. Efter det borrade vi hål i alla stockväggar var 15-20cm i varje stock, så det blev väldigt många hål att borra. Efter det kom Nomor (ett företag som sanerar skadedjur) och besprutade hela väggarna.

Efter det började vår återställning av huset då vi även tillägssisolerade hela huset. Efter isolering och vindpappen och luftspalten blev det att spika upp nya vindskivor nya takfotsbrädor, ny panel, Nya foder/smygar och plåtar till alla fönster och dörrar. Blev även att såga upp för en vindslucka och byta ut det gamla altan taket. Och vid entren valde vi att montera liggande vit panel istället pga av att kunden ville ha en slät vägg för att kunna hänga saker på. Och efter allt detta blev det att börja måla hela huset. Det slutade med ett väldigt fint resultat!

Det här var några av våra många jobb som vi gjort.

Om ni känner att ni vilja leja bort era jobb på huset eller ladegård tveka inte att höra av er. Vi kan lova att om vi tar hand om era jobb, kommer det alltid att bli ett perfekt resultat.